Print digital

Printul digital iti creaza un avantaj net atunci cand vrei sa ai un produs final rapid, la un pret bun, indiferent de tiraj, ideal in cazul tirajelor mici si mijlocii.

Print digital de mici dimensiuni: format maxim de printare SRA3+, suport media de imprimare: hartii si cartoane cu gramaje intre 80-300 gr/mp, cartoane cretate sau cartoane speciale.

Aplicatii: carti de vizita, pliante, fluturasi , afise, foi cu antet, calendare, mape, sacose hartie, etichete.

Print digital INDOOR de MARI dimensiuni: format maxim de printare 160 cm si 200 cm.
Printurile de interior sau printurile indoor sunt executate pe materiale specifice, cu cerneluri pe baza de ecosolvent si rezolutii de print (1440 dpi) ce ofera un grad sporit de acuratete a imaginii, comparabile cu imaginile fotografice. Cu ajutorul laminarii, acestea au o rezistenta in timp de 3-5 ani.

Printurile de interior sau printurile indoor sunt executate pe materiale specifice, plaja de aplicatii acoperind tot ce defineste semnalizarea POSM: afise, autocolante, bannere simpla si dubla fata, backlit film, canavas, placi PVC.

Aplicatiile sunt diverse: semnalistica indoor, decorarea standurilor, decorarea rafturilor si aplicatii floor graphics pentru campanii promotionale in-store, executate pe autocolant laminat.

Tehnologia de inalta calitate permite realizarea unei calitati constante, de la prima la ultima pagina printata.

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.