Campanie de publicitate la radio


Cu o mare afinitate a publicului sau, acest canal de comunicare (radio - tipul audientei, profilul emisiunii si al postului de radio) implica o abordare complexa si diferita de celelalte tipuri de campanii media (presa si TV) mai ales ca suportul de comunicare este relativ restrictiv (lipseste suportul vizual).

Agresiv Media asigura managementul campaniei de publicitate la radio de la faza de planificare a spoturilor pe intervale, pana la cea de achizitie a spatiilor de difuzare, negociere de spatii, coordonare, productie de spot audio, monitorizare si furnizare a rapoartelor de audienta pentru orice tip de campanie media.

Calitatea conceptului si a realizarii spotului radio, alaturi de particularitatile impuse in constructia strategiei media, sunt elementele esentiale pentru atingerea obiectivelor de comunicare stabilite de client prin campania de publicitate la radio.

web-55

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.