Outdoor digital. Ecrane Led screen

RETEAUA DE ECRANE
LEDSCREEN OUTDOOR DIGITAL (DOOH)

Agresiv Media prin furnizor Phoenix Media executa campanii de publicitate pe RETEAUA DE ECRANE LEDSCREEN OUTDOOR DIGITAL (DOOH) prin promovare pe TV Screens cu acoperire nationala, in numar de 21 in Bucuresti si 23 in tara, ecrane outdoor care comunica inteligent cu grupul-tinta la care se raporteaza campaniile de publicitate ale clientilor nostrii.

Suporturile pe care vi le oferim prin Phoenix sunt digitale, moderne, amplasate in puncte cheie, in zone cu trafic intens si nu vor trece neobservate.

PRIME TIME IN DOOH - Ecranele outdoor digitale permit schimbarea layout-ului pentru a targeta eficient un anumit grup de oameni, in functie de intervalul orar.

MESAJE VIZIBILE - Ecranele LED au un unghi de vizibilitate orizontal de 135 grade si cel vertical de 60 grade, fiind vizibile atat pentru pietoni cat si pentru soferi.

ACOPERIRE NATIONALA - Dinamismul outdoor-ului digital contribuie la captarea si mentinerea atentiei consumatorului pentru un timp mai indelungat decat outdoor-ul traditional. In plus, ofera oamenilor posibilitatea de a vizualiza o suita de mesaje, in loc de unul singur, fie ca sunt in miscare sau nu.

NOUA ERA A OUTDOOR-ULUI - Prin introducerea DOOH (Outdoor-ul Digital) industria de outdoor a fost revolutionata deoarece digitalul este mai flexibil si mai vizibil in comparatie cu Outdoorul traditional. Mai mult, acesta este segmentul cel mai dinamic si inregistreaza si cea mai mare crestere din industria OOH la nivel global.

AVANTAJE SI BENEFICII ALE DOOH - In ultima perioada, consumatorii petrec de doua ori mai mult timp, raportat la ultimii 30 de ani, in afara casei si biroului. De aceea, flexibilitatea si capacitatea de targetare a audientei sunt sporite prin intermediul outdoor-ului digital.

Oamenii cauta spatiile in aer liber, ca sa se relaxeze, iar retelele de TV Screen-uri ajuta la imbunatatirea comunicarii prin dinamismul, culorile si calitatea imaginilor afisate. In plus, transmisiile live sunt acum posibile si pot oferi trecatorilor o adevarata experienta, prin afisajele din Centrul Vechi si din reteaua de outdoor digital din zonele-cheie ale orasului.

Folosirea de noi tehnologii aduce cu sine o micsorare a costurilor si o crestere a eficientei campaniilor DOOH, ceea ce va permite integrarea mai multor campanii de acest tip in strategiile anuale de promovare ale unui brand.

Oferta de publicitate outdoor digital prin ecranele ledscreen este completa si include managementul campaniilor, implementarea, productia de spot video, sistem de promovare pe intervale orare.

In plus, sistemul de management al continutului bine definit permite rularea spoturilor in orice configuratie.

In completarea ariei de servicii OOH, puteti beneficia de pe urma unui mix de OOH digital si amplasarea strategica de backlit-uri, citylight-uri, mesh-uri, prisme in zone-cheie ale Bucurestiului.

Retea ecrane Ledscreen - Descarca pdf

ECRANE LEDSCREEN IN BUCURESTI

ECRANE LEDSCREEN IN TARA

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.