Webdesign

Agresiv Media este o agentie de publicitate, specializata in servicii de webdesign, redesign, administrare site, optimizare site, logo design, bannere web.

Webdesign-ul imbina atat creativitatea si originalitatea elementelor vizuale pentru a atrage utilizatori, dar si structurarea site-ului in ansamblu, metodologia de navigare in site, arborescenta, ergonomia, interfata, fara de care un proiect de webdesign nu ar avea finalitate, deoarece nu ar raspunde asteptarilor utilizatorilor.

Webdesign presupune realizarea unui site sau website, incepand cu structurarea aspectului vizual al unui site internet si integrarea in imagine a diferitelor elemente grafice, continuand cu structurarea continutului pe sectiuni, programarea si introducerea datelor care alcatuiesc continutul website-ului si finalizand cu implementarea website-ului conform standardelor web.

Agresiv Media imbina aceste actiuni, pentru a furniza un website functional cu un design placut si usor de accesat de catre utilizator, prezentarea clara si la subiect a informatiilor cuprinse in site, pozitionarea optima a functiilor site-ului si structurarea pentru a fi un site perfect optimizat pentru motoarele de cautare (SEO).

Referentierea este un criteriu important, deoarece reusita unui site trece in primul rand prin trafic si traficul unui site nu vine decat de pe motoarele de cautare.

Website-ul poate fi realizat flash cu efecte vizuale de impact, animatie si interactivitate, poate fi website static, format html sau website-uri ce pot imbina ambele tehnici de realizare.

Se pot realiza website-uri cu modul de administrare online (CMS), modul ce poate avea diferite forme si functionalitati, de la simple administrari de pagini online, pana la module de administrare care pot modifica intregul layout al paginii, pot functiona cu un continut complex si o gama larga de surse in diferite formate si mai multe variante de editare.

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.