Steag Lacrima M

ID PRODUS: ST-1M
Esti in cautarea unui mod inedit de promovare a companiei tale la urmatorul eveniment? Incearca steagurile publicitare Vision.
DIMENSIUNI GRAFICA: MATERIAL:
98 x 220 cm Polymer

DETALII DESPRE ACEST PRODUS
Steagurile Lacrima marimea M sunt o modalitate eficienta de promovare atat indoor cat si outdoor. Ele vor atrage cu siguranta atentia asupra companiei si produselor tale. Fabricate din polimer durabil, tratate anticoroziv si testate in cele mai dure conditii meteorologice, steagurile sunt o investitie putand fi utilizate timp indelungat. Sunt ideale pentru evenimente sportive, dealeri auto, dezvoltatori impobiliari, restaurante si cafenele sau ale situatii in care pozitionarea mesajului la inaltime poate fi un avantaj. Aceste steaguri sunt usoare si portabile, putand fi mutate oricand si aproape oriunde repede si fara efort.
Personalizarea steagurilor publicitare este realizata cu imprimare directa prin sublimare la o rezolutie de pana la 1440dpi. Materialul textil utilizat este din poliester 100% cu o greutate de 110g/mp si cu protectie UV pentru o utilizare indelungata
Alege dimensiunea portivita proiectului tau, apoi, in functie de locul in care vor fi expuse, alege-ti una din cele trei tipuri de baze: tarusul pentru fixarea directa in sol, sau una din cele doua baze in forma de cruce.
PRODUSUL CONTINE: Trei tije interconectabile, geanta din material textil.
DIMENSIUNI PRODUS: 138 x 16 x 5 cm
GREUTATE: 1.0 kg
CULORI DISPONIBILE: Gri
GARANTIE: 1an
BUCATI PER PACHET: 10
DIMENSIUNI PACHET: 100 x 22 x 16 cm
GREUTATE PACHET: 11 kg

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.


Ne gasesti si pe:

Poti fi la curent cu ultimele noutati si proiecte urmarindu-ne pe retelele sociale de mai jos