Publicitate indoor

Publicitatea Indoor sau Indoor Advertising este o forma de publicitate indoor, ce se desfasoara in locatii inchise cu trafic mare, si are scopul de a atrage atentia potentialilor clienti ce frecventeaza aceste spatii.

La nivel international, publicitatea indoor este considerata cea mai eficienta forma de publicitate neconventionala, datorita impactului crescut asigurat de lipsa altor stimuli care sa diminueze transmiterea mesajului publicitar catre target.

Succesul campaniilor publicitare indoor, este acela ca sunt orientate pe target, iar mesajul campaniei ajunge imediat la consumatori.

web-55

Publicitatea indoor se bazeaza pe faptul ca audienta care recepteaza mesajul il retine mai mult timp decat orice alt tip de audienta.

Cele mai eficiente locatii pentru publicitate indoor sunt lanturile de hypermarketuri si centre comerciale din Romania, mall-urile, cladirile de birouri, reteaua de metrou bucurestean.

Publicitatea indoor este eficienta din punct de vedere al costurilor reduse raportate la impactul imediat.

Publicitatea indoor sau publicitatea neconventionala poate fi transmisa printr-o varietate de canale, in functie de targetul la care ne raportam.

Dintre suporturile media disponibile in domeniul publicitatii indoor: frame-uri, backlit-uri / citylight-uri in cladiri de birouri, hoteluri, mall-uri si hypermarket-uri dar si posibilitatea desfasurarii unor proiecte speciale: expunere auto indoor sau outdoor, expunere standuri de prezentare sau cu vanzare, sampling, amplasare spectacular, branding usi de intrare si usi de lift, floor stickers, door hangers, newslettere catre companiile rezidente in cladirile de birouri.

Suporturile publicitare sunt elegante, au dimensiuni generoase, adaptate la fiecare locatie in parte, astfel incat brandurile sa fie puse bine in valoare si sa le creasca notorietatea.

web-55

Toate aceste suporturi de expunere confera o vizibilitate maxima a mesajului publicitar, pot fi folosite mai ales in campanii de lansare produse si in campanii de brand awareness.

Toate aceste suporturi publicitare vin sa sustina si sa completeze puternic misiunea si rolul acestor instrumente de publicitate indoor, informarea permanenta si completa a vizitatorilor care tranziteaza lunar aceste locatii in legatura cu evenimente, produse si servicii pe care acestia le cauta si le consuma cu regularitate.

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.