Productie publicitara

Printuri digitale de mari dimensiuni

Printurile digitale de mari dimensiuni se executa pe o gama larga de suporturi media: autocolante, bannere, backlit-uri, mesh-uri, blueback, whiteback, steaguri, afise, panouri PVC, canavas, cu aplicatii diverse: panotaje stradale, semnalistica de interior si exterior, decoratiuni interioare si exterioare.

Cu aplicatii variate, de la bannere si mesh-uri pentru evenimente sau panotaje outdoor, autocolante tiparite pentru decorari autovehicule, vitrine, spatii comerciale sau standuri expozitionale, panouri grafice printate, printuri pentru sisteme de expunere ca roll-up, pop-up, desk-uri grafice, postere si afise pentru outdoor (citylights), stickere si etichete din autocolant, calitatea printurilor digitale de mari dimensiuni este realizata la cele mai mari rezolutii (1440 dpi), iar cernelurile utilizate pe baza de pigment (UV) si solvent, asigura o rezistenta in mediul exterior de 3-5 ani.

Semnalistica: Casetele luminoase

Reprezinta cel mai cunoscut sistem de expunere al informatiei pentru exterior si spatii comerciale dotat cu sistem click, un mijloc simplu de aplicare al posterului prin rabatarea ramelor. Impactul vizual este amplificat de sistemul de iluminare al sistemului.

Casetele luminoase pot fi realizate din profile plastice si metalice, iar inchiderile casetelor luminoase sunt variate in functie de aplicatie: placi acrilice, PVC, poliplan, pot fi decorate cu autocolant sau litere volumetrice.

Casetele luminoase pot fi simpla fata sau dubla fata, atunci cand au doua fete iluminate, perpendiculare pe peretele suport, asezate in consola pe fatade sau pe stalpi.

Casetele luminoase pot fi cu afisaj electronic, categorie in care includem toate tipurile de display-uri destinate comunicarii cu mesaj variabil.

Casetele luminoase de interior, sau prolight-urile, sunt afisate in vitrine si realizate din profil de aluminiu si o fata din plexiglas transparent. Inscriptionarea se face prin gravare, iar iluminarea se face in cant prin plasarea in interiorul profilului de aluminiu a unui tub fluorescent ce poate avea diverse culori.

Semnalistica: Literele volumetrice

Literele volumetrice reprezinta o solutie atat pentru semnalistica de exterior, dar si pentru semnalistica de interior a locatiilor: centre comerciale, sedii de firma, hoteluri, magazine, expozitii.

Literele volumetrice sunt realizate prin decupare computerizata, din materiale usoare: polistiren extrudat sau expandat sau materiale dure: PVC, plexiglas, aluminiu, alama, dibond.

Literele volumetrice confera vizibilitate sporita si un stil de inalta clasa, prin efectul lor tridimensional.

Literele volumetrice si siglele volumetrice pot avea orice dimensiune si pot fi cu sau fara sistem de iluminare, sunt realizate in principal din polistiren expandat sau extrudat, dar in functie de scopul expunerii pot avea integrate componente din alte materiale - PVC, tabla, plexiglas, print policromie, folie autocolanta.

Obiectele promotionale 3D, realizate din polistiren, sunt ideale pentru mesaje si campanii publicitare.
Se pot realiza mascote, jucarii, figurine, replici produs, personaje, forme geometrice, decoratiuni, putand fi confectionate in orice dimensiune si colorate in orice nuanta.

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.