Print outdoor

Agresiv Media executa print digital outdoor de mari dimensiuni, folosind tehnologii de print plotter, cu latime de printare de 3.20 m si rezolutii de print 720 dpi. Printul outdoor este realizat cu cerneala solvent, rezistent in mediul exterior 3-5 ani.

Printul digital se executa pe o gama larga de suporturi media, aplicatiile cel mai des intalnite, pentru printurile digitale outdoor, incadrate in categoria "easy change" sunt:

Autocolantele - folie PVC adeziva Oracal sau 3M, alba, color sau transparenta, autocolante de tip removable, autocolante reflectorizante, autocolante window graphic si autocolante floor graphic cu aplicatii diverse: panotaj stradal, decorari, semnalistica.

Bannere simpla fata, realizate pe suport frontlit, cu aplicatii diverse: panotaj stradal, decorari, semnalistica.

Bannere dubla fata, realizate pe suport blockout cu aplicatii diverse: panotaj stradal, decorari, semnalistica.

Blockout-ul este un material care are la mijloc un strat de grafit pentru a evita suprapunerea imaginilor prin transparenta.

Backlit banner si backlit film, cu aplicatii diverse: casete luminoase, semnalistica.

Mesh - plasa perforata folosita in general pentru printurile de mari dimensiuni, easychange.

Blueback/whiteback - suport de hartie folosit in general pentru panotaj stradal, bilborduri, unipol-uri.

Steaguri - suport poliester folosit in general pentru panotaj stradal, semnalistica.

Afise - realizate pe suport hartie cu densitatea de 140 gr/mp si hartie foto sau semiglosy de 200 gr/mp, cu aplicatii in semnalistica, decorari interioare, afisaje.

Panouri PVC - realizate din placi de foam, kappa, forex, plexiglas, de diferite grosimi (1-10 mm) ce pot fi printate direct sau caserate cu autocolant printat si laminat.

Cu aplicatii variate, de la bannere si mesh-uri pentru evenimente sau panotaje outdoor, autocolante tiparite pentru decorari autovehicule, vitrine, spatii comerciale sau standuri expozitionale, panouri grafice printate, printuri pentru sisteme de expunere ca roll-up, pop-up, desk-uri grafice, postere si afise pentru outdoor (citylights), stickere si etichete din autocolant, calitatea printurilor outdoor este realizata la cele mai mari rezolutii (720 dpi), iar cernelurile utilizate pentru printul digital outdoor sunt pe baza de pigment (UV) si solvent, acestea avand o rezistenta de 3-5 ani la exterior.

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.