Publicitate outdoor pe Poduri

Pasarele pietonale pe DN1

Spatii publicitare pentru reclame outdoor pe Podurile pietonale - Pasarele din centrul orasului Otopeni, in ambele sensuri de expunere Bucuresti - Ploiesti si Ploiesti - Bucuresti, cu suprafete de expunere generoase de peste 50 mp. ( fete de expunere de 20 x 2 m si 25 x 2 m)

Pasarelele sunt locatii premium, amplasamente cheie pentru traficul auto la DN1, unul dintre cele mai aglomerate tronsoane rutiere din Romania cu o afinitate mare pe targetul 35 - 60 ani barbati cu venituri medii – ridicate.

Podurile pietonale sunt locatii amplasate in vecinatatea Aeroportului International Henri Coanda, este punctul in care pasagerii rutelor interne si internationale patrund in Bucuresti cat si cel mai uzitat tronson de legatura intre zona de nord si centrul capitalei.

Afinitatea este mare indiferent de targetul analizat, fara a face diferenta de sex, varsta, educatie, concluzia fiind ca acest outdoor maximizeaza impactul pe orice target.

Prezentare formate outdoor - Descarca pdf

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.