Logo design, sigla firma

Agresiv Media este o agentie de publicitate, specializata in servicii de creatie publicitara, identitate vizuala de corporatie, logo design.

Crearea unei identitati vizuale este un proces care are la baza strategia de brand, corelata cu un bagaj de cunostiinte vizuale in domeniul brand-urilor, din care rezulta o identitate de corporatie sau de produs unica, ingloband toate caracteristicile brand-ului.

Design, stil, simboluri si tot ceea ce reprezinta un intreg domeniu al identitatii vizuale care, descoperit, inventat si creat, este tradus in esenta brand-ului insusi, ca realitate vizibila si cu impact.

Identitatea vizuala inseamna constructia imaginii de firma si reuneste atat logo-ul companiei, cu simbolurile aferente, cat si metodele de utilizare (dimensiuni, culori, pozitionare, fonturi), adaptate pentru a realiza si alte materiale cum ar fi carti de vizita, foi cu antet, plicuri, mape, CD-DVD, toate folosind un stil grafic similar pentru a asigura unitatea tuturor elementelor si pentru a pastra coerenta si omogenitate brand-ului.

Logo-urile sunt redate fie printr-o imagine abstracta, geometrica - logo grafic, sau logo text - bazat pe numele companiei si un font special, sau logo-uri ce combina atat imaginea abstracta cat si textul. Pentru o firma, logo-ul sau sigla, reprezinta identitatea vizuala a acesteia.

Identitatea de corporatie este un purtator de cuvant si ofera un atu fata de competitori, printr-un impact vizual puternic asupra acestora.

Coca-Cola, Mercedes, Nike sau McDonald's, toate sunt marci care au facut istorie. Cu totii le putem recunoaste logo-urile dintre alte sute. Au un impact vizual puternic asupra oricui.

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.