Joc sah exterior

Joc de sah. Outdoor chess game

Jocul de sah supranumit si “sportul mintii”, este un joc de strategie intre doi jucatori. Radacinile lui lingvistice vin din persana, unde ”Shah” inseamna rege. De aici si formularea des intalnita de "sport rege".

Jocul se desfasoara pe o tabla de sah, aceasta avand forma patrata si impartita in 8 linii, numite orizontale si 8 coloane, numite verticale ce formeaza 64 de patrate cu suprafete egale, numite campuri. Ele sunt colorate alternativ in alb si negru.

Proiectul isi propune sa aduca sahul pe o alta platforma, la indemana tuturor, facand din jocul de sah nu neaparat un sport solicitant, ci si foarte incitant atunci cand esti direct implicat.

Jocul de sah are o spatialitate aparte, o dinamica, formand parca o compozitie in permanenta miscare.

Si unde putea fi mai interesant de amplasat, decat in spatii deschise, parcuri, gradini, terase, zone de agrement si turistice, pensiuni, hoteluri sau vile, resorturi sau cluburi , parcuri rezidentiale sau zone si cladiri business, centre de afaceri.

Joc de sah. Outdoor chess game

Jocul de sah este perfect adaptabil si in spatii inchise: hoteluri, centre comerciale, centre de afaceri, sedii de firme, holuri, birouri, expozitii, targuri, videoclipuri muzicale, decoratiuni interioare sau exterioare centre comerciale.

Jocul de sah poate fi un suport promotional perfect pentru campanii de marketing sau campanii de publicitate, care sa sustina un concept al comunicarii de marketing. Jocul de sah se poate personaliza prin stickere autocolante.

Jocul de sah contine 32 de piese de joc, alb/negru, respectiv 16 piese de culoare alba si 16 piese de culoare neagra, piese de sah de mari dimensiuni, cea mai inalta piesa, este regele de 64 cm inaltime, iar cea mai mica piesa este pionul, de 42 cm inaltime. Baza tuturor pieselor este aceeasi de 24 cm.

Celelalte piese au urmatoarele dimensiuni: tura 43 cm, pion 42 cm, nebun 55 cm, cal 46 cm, rege 64 cm, regina 56 cm, baza tutoror pieselor fiind de 24 cm.

Piesele de sah sunt confectionate din material plastic, rezistent in mediul exterior pentru o expunere indelungata, sunt usoare si asigura o manevrabilitate sporita.

Piesele se formeaza din 2 parti, partea superioara a piesei si partea inferioara sau baza. Exista posibilitatea de a ingreuna piesa, prin umplerea bazei cu nisip.

Tabla de sahTabla de sah are dimensiunea de 280 cm x280 cm, este formata din 64 de module din plastic, modul cu dimensiunea de 35 cm x 35 cm.

Modulele sunt prevazute cu ochiuri, prin care se imbina un modul de altul si se formeaza suprafata plana si perfecta a tablei de sah.

Jocul de sah este disponibil in stoc intern pentru vanzare sau inchiriere in situatia in care se doreste expunerea temporara a produsului, intr-o anumita locatie (targ, expozitie, lansare carte, videoclip).

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.