Grafica vectoriala

Agresiv Media este o agentie de publicitate specializata in servicii de grafica publicitara, grafica vectoriala.

Putem reproduce vectorial imagini si poze, sigle, benzi desenate, imagini vectoriale pentru coperti de carte si reviste.

Grafica vectoriala este un procedeu prin care imaginile sunt construite cu ajutorul descrierilor matematice prin care se determina pozitia, lungimea si directia liniilor folosite in desen.

Imaginile vectoriale sunt complementare imaginilor bitmap, din grafica raster, in care imaginile sunt reprezentate ca un tablou de pixeli. In functie de natura proiectului, se pot folosi atat imagini vectoriale, dar si bitmap.

Grafica vectoriala are marele avantaj de a nu-si pierde calitatea cand este tiparita pe printuri de mari dimensiuni. Grafica vectoriala serveste in general la creatia siglelor si a logo-urilor. Se mai foloseste ca punct de pornire in editarea 3D, dar si a animatiilor cu aplicatii web sau multimedia. Folosirea editoarelor vectoriale este obligatorie in serigrafie, cutter-plotter, tampo si flexografie.

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.