Formate atipice: Mesh, PVC, Prisma, Cub, Rooftop & Proiecte speciale

Publicitate outdoor pe Formate atipice: Mesh, PVC, Prisma, Cub, Rooftop.

Publicitatea outdoor ofera o gama larga de formate atipice, menite sa satisfaca exigentele oricarei campanii de publicitate de la mesh-uri aflate pe cladiri in zone cheie din marile orase, pana la prisme ce pot fi amplasate in orice locatie de interes pentru client, de la parcarile marilor centre comerciale, pana la intersectii cu trafic intens.

Proiectele speciale reprezinta cea mai eficienta cale de a crea o comunicare memorabila, fiind ideale pentru a creste notorietatea unui brand sau pentru a crea un impact mai mare al unor campanii tactice. Proiectele speciale se pot realiza pe toate tipurile de suport din portofoliul nostru (media standard), dar si pe formate special create pentru a servi nevoilor de comunicare ale clientilor nostri.

Proiectele speciale permit o creativitate nelimitata si o comunicare memorabila, aducand prospetime si inovatie oricarei campanii outdoor.

Prezentare formate outdoor - Descarca pdf

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.