CD de prezentare

CD-ul de prezentare este un instrument puternic de promovare a companiei, a produselor sau serviciilor cu impact deosebit asupra clientilor si partenerilor de afaceri. CD-ul de prezentare este un instrument de marketing foarte important in cadrul targurilor si expozitiilor.

Alaturi de cataloage si site-ul web, un CD de prezentare multimedia interactiv si o versiune cu rulare automata (clip animat) ce ruleaza pe un monitor (sau un set de monitoare) sunt elemente obligatorii pentru a avea un stand care sa genereze rezultate vizibile.

Datorita capacitatii sale mari de stocare, CD-ul poate contine toata gama de mesaje: cataloage multimedia, prezentari multimedia, suport pentru vanzari, inserturi in diverse publicatii, promotii, rapoarte anuale, demo-uri, baze de date, manuale, instructiuni de folosire ce insotesc diverse produse.

O alta alternativa interesanta este ca CD/DVD-ul sa contina web-site-ul in varianta pentru navigare off-line, beneficiind astfel de o viteza maxima de incarcare a paginilor website-ului.

CD de prezentare este complementar unui site web pentru ca ofera o prezenatre mult mai dinamica, are o capacitate mult mai mare si nu este restrictionat de capacitatea de banda internet a celui ce il vizualizeaza.

Un CD de prezentare poate contine spot-uri audio si video, fotografii, tabele, texte, oferte, cataloage de produse, pagini web, programe software, animatie, grafica special conceputa, muzica, filme, CD cu animatii tridimensionale interactive pentru prezentare magazine.

Executam o gama larga de medii optice personalizate incepand cu clasicul CD, DVD, printate la o calitate fotografica, pana la cartile de vizita electronice "Business Card", Mini CD, Shape CD.

Business-cardul sau CD-ul de forma unei carti de vizita clasice, este o modalitate excelenta pentru promovare, are un aspect profesional si de mare impact, iar capacitatea de 30 MB asigura spatiu suficient pentru inregistrarea unei prezentari, proiect sau multimedia.

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.