Carti de vizita, antet, mape de prezentare, pliante

Agresiv Media combina creativitatea si experienta echipei pentru realizarea materialelor publicitare, asigurand intreg procesul de la analiza proiect, concept creativ, prelucrare grafica, print.
Adaptam permanent acest proces in beneficiul clientilor si partenerilor nostri.

Agresiv Media executa o gama larga de tiparituri publicitare, printuri offset si printuri digitale, carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare, pliante, fluturasi, flyere, notes-uri, brosuri, afise, cataloage, plicuri, etichete, felicitari, invitatii, tipizate, sacose hartie, ambalaje carton, meniuri, bibliorafturi personalizate, bilete, vouchere, dar si imprimari pe suporturi speciale: CD-uri, mouse pad-uri, cani sau obiecte promotionale.

Materialele de reprezentare, fie ca sunt carti de vizita, flyere, mape, pliante, brosuri sau cataloage de prezentare promoveaza cu succes imaginea firmei, a produselor acesteia si aduce un aport important la cresterea potentialului de vanzari.

Carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare, pliante, toate acestea reprezinta identitatea unei companii si puntea de legatura intre aceasta si partenerii de afaceri, colaboratori sau clienti, si sunt un instrument important de comunicare si reclama.

De aceea trebuie sa fie realizate la un inalt standard de calitate, atat ca design, cat si ca imprimare sau finisare, in acord cu manualul de identitate al companiei.

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.