Calendare

Colectia de calendare 2015

Colectia de calendare 2015 cuprinde o gama diversa de calendare de perete si birou, calendare cu imagini sau calendare triptice in formate landscape si portrait, cu interior de 7 file sau 13 file, din colectiile de calendare Ego, Art Collection, Topaz.

Calendarele de perete si calendarele de birou propun o gama variata de teme traditional si exclusiv in colectia Art collection: ”Travel, Munti, Romania, Manastiri romanesti, Poduri, Destinatii, Copii, Cai, Bucurestiul de altadata, Sky, Caleidoscop, Glamour, Culori si vise, Ritmurile apei, Vele”.

Colectia Ego aduce in colectia de calendare teme noi si moderne: ”Romania, Rural, Orasele lumii, Peisaje, Green, Auto, Zodiac, Retro, Bucuresti, Naturi statice”
Colectia Topaz propune teme moderne pentru colectia de calendare 2015: ”Romania, Bucurestiul Noaptea, Landscapes, Citylights, Europa, Buchete, Gradini, Extravaganza, Copii, Speed cars”.

Calendarele triptice de perete si birou sunt la fel de prezente in colectia nostra fiind cele mai versatile modele datorita modului de afisare al informatiei si pentru o planificare optima a activitatii zilnice.

Personalizarea calendarelor se poate face atat pe capacul suport cat si pe fiecare pagina a calendarului.

Executam calendare personalizate integral conform cerintelor clientilor nostri.

Toate aceste caracteristici recomanda calendarul de perete si calendarul de birou ca fiind un material promotional ideal pentru sfarsit de an unde informatiile despre firma dvs. vor fi prezente in campul vizual al utilizatorului pe tot parcursul anului. Calendarele sunt o alegere practica pentru orice persoana activa, obiecte nelipsite din orice birou si extrem de utile.

Descarca catalog de calendare Ego Descarca catalog de calendare Art Descarca catalog de calendare Topaz

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.