Pop-up wave

ID PRODUS: WV-1
Pop-up Wave a este proiectat pentru a monta usor mesajul publicitar multumita materialului textil elastic ce se muleaza pe structura din aluminiu.
DIMENSIUNI GRAFICA: MATERIAL:
315 x 228 CM Aluminiu

DETALII DESPRE ACEST PRODUS
Pop-up Wave este un sistem de afisaj spectaculos, ideal pentru expozitii, prezentari, conferinte, lansari de produs, sedinte, etc. Compus dintr-un cadru din aluminiu proiectat sa intinda materialul textil imprimat, mesajul dumneavoastra publicitar este afisat perfect. Se poate imprima pe ambele fete si face parte din familia sistemelor de tip perete. VISION Wave este usor de montat si demontat ( nu sunt necesare unelte aditionale ) multumita materialului imprimat dintr-o singura bucata ce se potriveste perfect pe cadrul din aluminiu. O solutie buna pentru campaniile ce au nevoie de schimbarea frecventa a mesajului publicitar.
PRODUSUL CONTINE: 18 elemente din aluminiu inter-conectabile, tija de sustinere din 3 segmente, 2 spoturi luminoase 50W, geanta de transport tip trolley
DIMENSIUNI PRODUS: 133 x 34 x 16 cm
GREUTATE: 9.0 kg
CULORI DISPONIBILE: Argintiu
GARANTIE: 1an
BUCATI PER PACHET: 1
DIMENSIUNI PACHET: 135 x 36 x 18 cm
GREUTATE PACHET: 9.3 kg

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.