Pop-up 3x2 drept

ID PRODUS: PP-32D
Suportul ideal de prezentare a unui mesaj publicitar de mari dimensiuni, folosit cu succes in cadrul expozitiilor, prezentarilor sau diferitelor intalniri.
DIMENSIUNI GRAFICA: MATERIAL:
284 x 230 CM (67 + 75 + 75 + 67) Aluminiu, PVC

DETALII DESPRE ACEST PRODUS
Display-ul de tip Pop-up (spider) VISION 3x2 drept reprezinta suportul ideal de prezentare a unui mesaj publicitar de dimensiuni mari (inaltime: 2,30 m) in cadrul expozitiilor, prezentarilor, congreselor, diferitelor intalniri, etc. Este un sistem pliabil de bare, care se monteaza rapid chiar si de o singura persoana, fara a utiliza unelte aditionale. Toate accesoriile necesare sunt incluse in geanta din material textil in care acest produs este comercializat. Este foarte stabil si este disponibil si in varianta curba.
PRODUSUL CONTINE: Sistemul extensibil Pop-up, 15 tijele vericale, 4 placi PVC, banda magnetica, 4 hangere din PVC, 2 spoturi luminoase 50W, geanta de transport.
DIMENSIUNI PRODUS: 92 x 42 x 37 cm
GREUTATE: 22.0 kg
CULORI DISPONIBILE: Argintiu
GARANTIE: 1an
BUCATI PER PACHET: 1
DIMENSIUNI PACHET: 95 x 45 x 45 cm
GREUTATE PACHET: 22.5 kg

Intra in contact cu noi!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.